Störande

Det är störande på sitt sätt men samtidigt säkert ett sundhetstecken, men jag hinner inte sitta alls vid datorn mera, så det blir dåligt med bloggandet också då, kanske hinner nån natt på jobbet sen :).

Har varit ute hos kompisarna på Ö’n där barnen åkt ring efter vattenscooter samt på denna. Varit till kompisen i annan kommun (tog karln med mig så att han fick lite motion med) och slagit gräs åt henne med trimmern, karln fick såga ner några träd åt henne.

Slagit gräs hemma,,,flera timmar igår, kom in och bad karln komma med och kolla…. (det är linjen där vi ska sätta upp fårstängsel) men NÄÄÄÄ då, DÄR kunde det ju INTE vara…. säger han… som legat och kollat film på tv’n…eeeh *morr*

Nåja, idag gick en par timmar återigen till att slå en NY linje, och nu får han säga vad han vill för där den är nu ska den vara. Han är i Sverige med sonen, riktig runda, Enköping efter nya grindar till min bil, Västerås efter ny cykel till sonen, ja ja, ME LIKE BLOCKET, så det så  😉

jenna med fendern

Jenna har badat nere vid vår båt, något som egentligen är TABU eftersom jag är så rädd för svaga isar på höst och vår, men men…som hon plaskar, lerig och dann sen :)
Passar bra att rusa av sig med favoritleksaken sen, en båtfender !

Nu, ett glas vin och relaxa lite innan pojkarna kommer hem, hemska saker men dottern dröjer nån dag nere i Göteborg ännu *saknar*

I morgon kommer en kvinna hit för att hämta/köpa våra gamla (alltså till gamla bilen) grindar och lovade ta med sin unghane, bäst att ladda kameran för det kan bli riktigt skoj för Jenna-Penna :)

Tjing

/ Mia

Kommentera