Twisted kärring

Ja det blev lite twisted av hela tanten igår. Var in till stan, lunchade med mannen (går inte till den restaurangen fler gånger, smakade gammalt bränt stekfett), åkte via skatteverket för andra gången, var och kollade fakta för en par veckor sen nu och verkställde dem. Så med ett nytt skattekort (stämplat och allt av en skrattande skatteverkspersonal som aldrig hade hört om att nån arbetsgivare krävde stämplar och original förut… men men det finns EN arbetsgivare som drar 60% på allt annars… ) och så sa jag upp min tjänst. Såååå skönt, har funderat på det men då det inteverkar bli chefsbyte och arbeta för en dålig ledare fungerar inte samt de fakto att personalen på gamla jobbet tycker att det blir bara värre och värre med utsvävningar och dåliga scheman så… nej nej inte en chans att förstöra livet där igen, hur underbara kollegorna och klienterna än var/är.

Har bättre schema nu, rullande fast och som INTE ändrar varje vecka, jobbar mindre och är ledig myyyycket mer, men har ändå mer lön och bättre arbetsförhållanden och inget JOBB på fritiden längre som gamla chefen tyckte att ”var vårt ansvar”… (nej nej, det är inte lagligt) Dessutom har jag nu inget ensamjobb, dvs delat ansvar vilket är MYCKET skönt när det händer nåt och det gör det emellanåt inom vårdsektorn hur man än svänger sig.

Nåja, sa upp mig och inväntar nu semesterpengarna från hela 2012 ihoparbetade dagar, de ska gå till att betala min padda och eventuellt en ny microvågsugn till köket då timern inte funkar på våran utan man får gissa hur länge man ska ha i maten :)

Sen la jag in en hel drös Chili, mums

IMG_0527

Har börjat plocka ur växthuset pö om pö, har tänkt sätta dit fläkten ett tag men har inte fått dit den än men snart….

Iaf. Twisted kom av den där jäkla magkatarren som har dykt upp för en par dagar sen, igår kväll va de riktigt jobbigt, hivade in dubbel dos för andra dan i rad med medikamenter, idag känns det bättre, så ska nog fortsätta pillra några dagar till för annars bryter det nog ut ordentligt i morrn när jag går på vak.

IMG_0524

Så har vi den eviga glädjespridaren, jag pratar om den bakre bebisen som alltid ligger upp och ner eller nåt annat underligt. Blir alldeles varm i hjärtat av den lilla pajasen, hon är den goaste lilla busen vi har haft på tjugo år, och då har vi haft MÅNGA hundar :)

Ska försöka se 3096 dagar i kväll, en självbiografi av Natascha Kampusch…

puss på er.

/ Mia

Kommentera