Pottan

Ja den går mest hela tiden när jag är ledig min Crock-pot :) Och lika gott blir det varje gång. Lagade till och med risgrynsgröt häromdan, inte smakade det som vanligt men å andra sidan fikade jag med härliga vännen och så var vi på promenad, istället för att stå och röra i en kastrull. Använde mig av havremjölk så antar att man inte är riktigt van med det.

Lagade Coca.-Cola Chicken efter att ha fått inspiration på en blogg, modifierade receptet lite efter egen smak och la i en iMat i slutet och redde av lite med redning. Jaaa, kunde ha ätit ”såsen” bara med slev (ja ja, jag gjorde det men inte så mycket…som jag ville) WOW vad gott det var.

bild 1

Lade timern på 8

cocacola chicken1

och gjorde annat. Tog ingen bild när det var klart men när jag lagt i iMat’en

bild 3

Samtidigt lagade jag tredubbla satser Lasagne på traditionellt sätt… kan säga att jag älskar Crock-poten av fler orsaker, snacka om enkel disk jämfört med kastruller och plåtar. ush (fast det var enormt gott det med)

bild 2

Får väl avrunda mitt dåliga bloggande med en bild på småtjejerna, dottern har ju varit i Helsingfors på gymnastiktävlingar i helgen igen och Jenna vill vara sååååå nära när hon äntligen kommer hem, trött som dottern är så blev det lite fniss och så skojade vi att man behövde nattlinne om man skulle vara i sängen….

bild 5

I morgon jobb några dagar (nätter) så omvärlden får man ta del av på fredag igen, eller lördag beroende på trötthet :)

/ Mia

2 kommentarer

 1. Linda skriver:

  Åh, jag vill jättegärna ha en crockpot i julklapp. Är du nöjd med din? Är den så smidig att använda som den verkar?

  Solsken
  //Linda

  [Reply]

 2. Mia skriver:

  Jag gillar den jättemycket :) Speciellt till grytor, kyckling och stekar.

  [Reply]

Kommentera