Yeejjj

Så kom den då, första julklappen *s* Har helt förträngt julen i år, men den här kommer sambon att få i lilla julklapp i år (vi firar lilla jul i svenskfinland)

IMG_8125[1]

Han har ett flipp fordral till sin iphone som öppnar upptill nu (sånt som JAG gillar) men vill ha en som öppnar på sidan, med kreditkortsfack så eBay fixade det :)

Själv har jag MEGA lyckats… köpte ju ett äkta läder fordral i sverige för tre hundra kronor i somras, hittade nu på eBay för en tredjedel av det priset och beställde en, i samma färg (ha ha) och YES, det var EXAKT samma, så kommer troligen att beställa av samma säljare i nån annan färg, så kan jag lägga den i lådan och ha till SEN (jooo sån e jag, när jag hittar nåt jag gillar)

Dottern bara himlade med ögonen när hon såg den och utbrast ”men MAMMA, har du fantasi ELLER”

IMG_0799

Själv är jag osm sagt supernöjd. det undre är det nya och det övre den som min telefon bor i :)

Ja, och så har jag vunnit en bok på Bondjäntans blogg, hurra för mig, få se vilken bok det blir :)

/ Mia

2 kommentarer

  1. Mia skriver:

    japp, betydligt finare än de löjliga pärlorna som kom idag :)

    [Reply]

Kommentera