Moodboard

Japp, det blev en moodboard.
Fått världens bästa juklklapp av karln, han har ÄNTLIGEN gått med på att flytta upp sovrummet igen och ner vardagsrummet. Ja nu är rummet så litet så det blir ett tv-rum men med tanke på att det är ca tre år sen jag var upp och tittade på tv så ska de bli underbart att få se på stor tv med kanalutbud igen. Man går inte UPP och ser på tv men man går UPP och lägger sig… Det innebär också att jag får tillbaka min STORA walk-in-garderob :) Kan inte bli bättre.

Så här ser planen ut för tv rummet, mannen är i sverige idag så han shoppade kuddar och plädar och tapeter till fonden som vi ska byta från vinröd till lila (ja, Elsa vi snodde din tapet, men den är sååå snygg och nu har den kommit i rosa/lila….)

soffa

Vi ska köpa nytt soffbord, vårt är så stort, det lilla lackbordet blir perfekt (199 kronor så inga pengar att snacka om), mattan har vi och gardiner får det bli nåt vi har tillsvidare. Hoppas soff-affären blir av nu också. Det fanns inte den färg jag ville ha så nu får det bli eb gråblå istället. Vi resonerade som så att en för mörk soffa syns gula katthår i ännu bättre så det får bli lite ljust. Och divansoffa vill jag INTE ha utan en vanlig liten hörnsoffa.

Hoppas vi får såga sönder vår bautastora soffa på vinden snart… för sågas måste den, den slapp ju inte upp utan att riva halva hallen/taket i trappan så det gör vi INTE om. :)

/ Mia

4 kommentarer

 1. elsahager skriver:

  Fin-fint gillar tapeterna och allt annat men speciellt tapeterna 😛 😀

  [Reply]

 2. Mia skriver:

  Gullunge, vad bra att du inte tyckte vi snodde din ”tapet”. Nu gäller bara att se till att det HÄNDER nåt

  [Reply]

 3. Toja skriver:

  Det där blir toppen det! Håller med om uppe-nere grejen:)

  [Reply]

 4. Mia skriver:

  Ja jag har velat flera år….. de e ju inte så att man är ung och vild och måste ha sovrummet (läs sängen) i en annan del av världen från ungarna sett längre….*s* Nej, nu håller jag bara tummarna att det blir denna soffa (som har rätt mått) annars får det bli blocket igen, finns en bra där med men den är mörk. Vore nice att nån gång ha nån ny möbel också vi har levt nästan hela livet i ”ärvt” eller ”blocket” världen :)

  [Reply]

Kommentera