Smart

Jo då detta finns till salu här hemma med (fast jag visste inte det) senaste eBay fyndet. I min bil finns radio och cd, cd skivan sitter dock fast i spelaren och har alltid gjort, så om jag inte vill lyssna på en dam som sjunger på finska så är det radio som gäller, inte stora valmöjligheter alltså….. Illa före en som älskar att sjunga i bilen 😉
Iaf. Beställde denna

20131221-211530.jpg
Denna i cigg uttaget, lade ett fullsmockad sd minne i (går även bra koppla mp3 spelaren eller ett USB minne) och fjärrlås följde med, denna sänder ut mi. Musik som fm vågor, knappa i. Samma kanal som jag väljer på denna i bilradion och vipps….nu kan jag sjunga hur mycket jag vill i bilen, glad :)

Annars så har vi bakat pepparkakor och lussebullar (med pytteyttemini saffran i) idag

20131221-211901.jpg
/ Mia

Kommentera