Arbetsdagarna har börjat…

exhausted

Ja så här var kvällen igår, kom hem tio och … ja… vaknade tio över elva idag när mannen tänkte att nu e hon nog vaken och ringde *s* (ja jag skickade iväg barnen i morse förståss men sen kom John Blund och kastade sig över mig igen, jag som INTE kan sova om jag en gång stigit upp typ)

_____________________________________________________

Tisdag förmiddag:
Så nu sitter jag här, klockan är tolv, Elsa kommer strax hem och Emil en timme efter det.. och jag som SKULLE ha varit till stan INNAN de kom hem för en par ärenden *hmm* Nu har jag en sån smäll huvudvärk av den för myckna sömnen antar jag så just nu känns det totalt omöjligt med nån stadstur, med eller utan barnen. Får se när dunder-panadolen hunnit verka lite, skulle vara bra få de där ärendena uträttade och barnen hänger nog gärna med och fikar lite, och morsan mailade att hon behävde hjälp med datorn så det finns mycket som borde göras. Sen har ju barnen fotboll i kväll så vipps så var veckans lediga dag bort(soven….)

Har fått arbetslistorna till början av april och höll nästan på ramlade på arslet… antingen kommer det att fungera eller så måste jag dra den där skoldagen från arbetsschemat för att överleva, måste testa och se lite men det SER oöverkomligt ut när man plussar till en 8-16 skoldag varje onsdag till schemat. eller hur tycker ni de ser ut med tanke på att man ska hinna plugga med? En par på varandra följande exempel veckor från schemat:

Må: 14-20
ti: 15.30-21
on: 8-16
to: ledig
fr: 20-10
lö: 20-10
sö: 20-10
må: ledig (går av tredje nattens vak då så ledig vet ja inte om det borde heta då jag numera är totalt däckad efter vaken’a och går i dvala några dagar efter dem)
ti: 10-12 (handledning så obligatoriskt)
on: 8-16
to: ledig så en ledig dag denna vecka MED….
fr: 13-20
lö: 13-21
sö: 10-20

Lägg till 40 minuters körtid vardera väg till och från jobbet till varje arbetspass sen också….

Och så där rullar de på veckorna, JAG tycker då inte de ser så himla lustigt ut, hur kommer man orka plugga just den där enda lediga dagen i veckan??? Kommer man att ens veta att man HAR en familj också? Kommer man att sunka ner sig och glömma att man har ett JAG med???  Att ha något som helst socialt umgänge kommer man knappast att orka med den där enda fjuttiga lediga dagen i veckan :(
Ja frågetecknen är många i min skalle iaf när jag tittar på schemat….. Blir närmast deprimerad när jag tittar på den jag….

hej då

9 kommentarer

 1. Toja skriver:

  Men ska du jobba heltid och plugga samtidigt? När ska du hinna med alla distansuppgifter från skolan? Kanske du får flytta in i bastun på jobbet så sparar du körtiden iallafall :)
  Är verkligen inte avis på dig!!!
  När 17 ska vi hinna träffas då? :(

  [Reply]

 2. Mia skriver:

  Svar till Toja: Ja gud ja… arbetet är ju 75% men de blir ju he**es mycket mer med en heldag per vecka med skolan då… man får dra bort en dag nog men då får man typ 30 spänn i studiebidrag den dan och de gillar nog inte räkningshögen heller… Jaaa, men i slutändan kanske de måste bli så, dumt att kugga skolan pga att man inte hinner bry sig heller :(
  Skickade kalendern till din mail, hoppas du hittar NÅN lucka där, de vore himla trevligt att ses, kaffe eller träning eller bara en cigg spelar ingen roll bara de e NÅT :)
  Kram

  [Reply]

 3. Camilla skriver:

  Hoho, å vissa som tycker jag jobbar mycket ibland… De vet nog inte vad de pratar om… ;o))
  Men med ditt och mitt schema så kanske vi hinner ses efter påsk eller nåt liknande…
  Kram

  [Reply]

 4. Gunilla skriver:

  Jag bokar 20,21 och 22 i mars… då MÅSTE du(ni) vara lediga =) då ska vi umgås och ha supertrevligt så till att du viker den helgen till oss =)

  [Reply]

 5. Mia skriver:

  Svar till Camilla: ja de e ledsamt faktiskt, de e ju mycket jobb men nu vart de typ lite VÄL av de goda…. Fan inte kan vi vänta till påsk HELLER…

  [Reply]

 6. Mia skriver:

  Svar till Gunilla: ja du… skickade schema länken :( Helgen EFTER e ja ju ledig…. förståss

  [Reply]

 7. Gunilla skriver:

  http://www.dinosbar.com/ skrolla ner tills du ser Dia Psalma

  Kram… puss får du inte för det där smittar säkert =) jälar så du lät

  [Reply]

 8. Mia skriver:

  Svar till Gunilla: Lyssnade lite på nätet, låter som musik man säkert har huvudvärk av dagen efter det där (dricka vänlig musik alltså) det blir nog bra de där, dealar redan med en kollega om byte av helg, hoppas han går med på det :)
  Näääee..de e nog bara tobakshosta *lol*

  [Reply]

 9. Mia skriver:

  Till Gunilla :) Kolla nu då, har bytt som sjutton massa pass…LEDIG den helgen nu *yippey*

  [Reply]

Kommentera