Ööööh du…..

E så less på det här, fasen det fungerar inte alls … Igår skulle vi titta på efterlyst då, mannens favoritprogram. Ja ..de slutade ju med att vi satt som två 70-åringar och sov i soffan och typ puffade till den andra när programmet var slut, -öh du de e slut nu, vi måste gå ner nu!
Va? Va e de för liv egentligen när man inte orkar vara vaken klockan tio elva på kvällen utan somnar sittande? Ja inte är det JAG iaf. När klockan ringer på morgonen känns det som man just somnat eller nåt, sjukt.

Förstår om mannen är slut, han har ju länge länge haft sån värk, i tisdags var han till Lönnqvist i Stockholm och voila….ja men att ingen har sett de här då sa han direkt, du måste ju haft enormt ont ”och så på vilka ställen” och tog tag och det knakade och brakade och..ja ögonen lyste på mannen på kvällen när han skulle berätta det… ÄNTLIGEN nån som verkar FATTA nånting och skillnad i kroppen redan, visst han måste gå fler gånger men ändå väsentlig skillnad, och då har han gått i långt över ett år med ständig värk och sprungit på sjukhuset för ALLA undersökningar man kan snart, inre som yttre. 
tiredLänge leve alternativmedicinen… gillar såna som homeopater och kiropraktor’er verkligt mycket.

Ja men jag då, och hostan, börjar snart tro på allvar att man fått astma eller nåt. Höll ju på fick det på nitti-talet när jag bodde i Jomala torp i ett hus som visade sig vara ett mögelhus, det var då bara tjutt tjutt från astma. Har den kommit nu??? Hostar i perioder så jag nästan spyr. Ingen andnöd på det klassiska sättet men det hade jag inte då förr heller. Jag vet inte, snart måste man nog kolla det för har haft hosta till och från nästan konstant sen i somras nu, snart ett år det ju. Och ingenting hjälper, har typ alla hostmediciner som ”ska” vara nåt att ha, Redol, Coccilana, just name it så finns det….Och ständigt trött.  Jag som aldrig brukar vara sjuk, har ju alltid kunnat säga det förr att ”nä jag är alltid frisk”, men nu är jag alltid sjuk…. :(
Börjar bli duktigt slut på att ha det så här, alltid helt skitslut, trött, irriterad av tröttheten förståss och så alltid FULLT upp så man inte hinner stanna upp och vakna till ens, hinner inte med hälften av det jag borde göra :(

Nä nu ska jag sluta klaga för idag, en taskig morgon idag iaf. Hoppas verkligen att dagen blir bättre än den började. Ska ju jobba till nio så hemma tio ikväll, brukar iaf orka vara vaken en stund efter jobbet då det tar nån timme att varva ner alltid, på gott eller ont.

Ha en bra dag!

hej då

Kommentera