Soppatorsk

I huvet blir de varje onsdag hur man än gör??

Jösses va de tar på de här skoldagarna, inget fysiskt arbete men ändå dubbelt så urpumpad både kroppsigt som mentalt efter varje gång.
Har inte en aningens aning om när man ska hinna göra alla distansuppgifter de bara öser över oss varje onsdag… skolanska man jobba alla andra dagar typ så finns liksom ingen energi att sätta sig och skriva noveller om lagar och förordningar, hälsovård osv… hmm

Idag var vi fyra styckna och käkade lunch till nya placet Timjan (svarta katten var överfullt) men måste säga att fler gånger blir det knappast, det var lite som övermålat men annars helt samma som gamla cafét, och maten, allas vår mat, tre varianter provade då, ätbar men inget extra gott precis och serverat HIMLA tråkigt och opiffigt!

Skönt att komma hem utpumpad och mannen hade fixat superfärsk-rökt lax till middag, faktiskt helt toppen gott.

I morgon har vi dubbelbokat igen, eller egentligen inte fick äntligen en veterinärtid att vaccinera Diza och sen kommer hem en lapp om föräldramöte samma tid samma dag… suck. Vi har bestämt oss att fixa båda, men de krävs tre personer att klara det. skjutsa diza till morsan som får gå dit med henne sen kommer mannen och hämtar henne snarast och jag kör mötet.

Sen kom tid hem till vardera barnet på utvecklingssamtal med..möten flera dagar i veckan en tid framöver….

I morgon kommer favoritfrämmandet och tillika den underbara energi källan från Saltvik på besök, ska passa på att ladda batterierna 😉 Ska ta en långprommis i morrn med, måste få höra slutet på boken nu, den upptar massa tankar nu när man undrar hur slutet ska bli, nu syns till och med asfalten på vägarna så nu kommer de bli fint att gå. Idag hanns inget och efter skolan fanns ingen energi kvar..

Måste få en tid till beställd i morgon med, till sonen, håller på krossar alla med sitt humör och alltid alltid trött, nåt fel e det. Ska få henne att titta på mannen med. Hon är alltså min gamla homeopat som är helt underbart kunnig och bra. Läkarna gör ändå inget :(
Mannen var igen för sjuhundraelfte gången och tog nya prover och till läkaren,… hmm, nu ska de vänta på de här proverna sen ska de experimentera lite och testa en fyraveckors antibiotika kur IFALL de kan va nån lurande infektion (trots att ALLA värden är helt bra…) Jaaa… snart har han sprungit där ett år och de har fortfarande ingen ANING om varför han har sån värk. Det är rätt ledsamt med Åländsk sjukvård.

Föreesten Gunilla, fick ditt mess men har fasen inte hunnit svara på det, ringer i morgon när energin kommit tillbaka och bokar in oss, sju pers och sju käk :) Hör av mig sen när allt e klart.

hej då

4 kommentarer

 1. Monica skriver:

  Vad glad jag blir..du är så välkommen tillbaka:)
  Mågott:)

  [Reply]

 2. Mia skriver:

  Svar till Monica: :) kommer absolut tillbaka.
  Ha en fin kväll.
  Mia

  [Reply]

 3. marerijoh skriver:

  Jaadu, som sagt, jag fattar inte hur du orkar… Men du är jävligt duktig som gör det 😉 Och BRA att du tar dina promenader, egentid är bästa medicinen tror jag. Tycker det är såå drygt att vi bor så långt ifrån varann, och dessutom är det VATTEN mellan. Jag har sagt flera gånger till Peke att jag/vi ska åka över en helg, men jag drar mig så för båtåkning. Blir ju så dålig :(
  Känns som vi tappat otroligt mkt kontakt när vi inte sitter vid datorn halva dagarna lä’ngre. D

  [Reply]

 4. Mia skriver:

  Svar till Marina: :) Jo fast alla dagar orkar man inte heller… I går fick jag faktiskt fuska och säga jag glömt pärmen hemma för jag hade inte på nå vilkor hunnit med en av distansuppgifterna…hmm.
  Promenaderna håller en ovan ytan i allt detta, fast huset rasar ju förståss för de tar rätt mycket tid av den som redan inte finns..men men…
  Ja de e synd :( Skulle va så kul om du/ni kom över en helg, fast snart blir det sommar så då kanske de går lättare, lite grilla osv kan va trevligt då. Ja jag ska inte säga så mycket, missade hela tanken hela fjolåret själv med, och er fina marknad :(
  Det är konstigt, men man ringer ju inte folk heller nuförtiden på samma sätt som förut, MEN jag tänker på dig ofta, för du vet du e viktig för mig!!!
  Kram

  [Reply]

Kommentera